هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری سایبری با ترفند پرداخت قبض برق-راهبرد معاصر
پلیس راه: آزادراه تهران - شمال بازگشایی شد | جاده چالوس همچنان بسته است هواشناسی: وزش باد شدید، کیفیت هوای تهران را بهبود می‌بخشد متلاشی شدن باند ۶ نفره گروگان‌گیر / رهایی گروگان اتفاق هولناک در بیمارستان؛ به جای پای راست، پای چپ را قطع کردند سرپرست پلیس راه مازندران: مسدودیت کندوان تا روز شنبه ادامه دارد انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه انفجار پیجرهای لبنان در ایران صدور کیفرخواست برای مدیر عامل معدن زمستان یورت تداوم بارش در ارتفاعات کشور آدرس سامانه ثبت معاملات اموال غیرمنقول دستگیری اراذل و اوباش مسلح شرق تهران اساسنامه نهضت سوادآموزی تغییر کرد؟ پرداخت بیش از ۲۹۵ هزار فقره تسهیلات به بازنشستگان کشوری اولین تصاویر از تیراندازی به یک اتوبوس مسافربری زاهدان + واکنش فوری یک مقام ارشد پلیس رئیس سازمان نظام پزشکی: اتحاد بین طب سنتی و مدرن منافع برخی را به خطر می‌اندازد دستور جدید وزیر علوم به دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی کشور

هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری سایبری با ترفند پرداخت قبض برق

پلیس فتا گفت: سودجویان در تازه‌ترین اقدام مجرمانه خود اقدام به کلاهبرداری در بستر اپلیکیشن‌های پرداخت قبوض برق می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۲ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 22
کد خبر: ۱۱۸۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی محمد رجبی گفت: افرادی با عنوان پرداخت قبوض برق اقدام به راه اندازی اپلیکیشن‌های جعلی پرداخت قبض کرده و در کنار آن با توجه به فرآیند پرداخت، کاربران را به صفحات فیشینگ هدایت کرده و نقشه‌های خود را اجرایی می‌کنند.

به گفته رئیس مرکز تشخیص پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا هموطنان برای پرداخت قبوض خود از درگاه‌های مطمئن بانکی و نرم افزار‌های پرداخت رسمی و شناخته شده استفاده کنند و هیچ برنامه‌ای را از شبکه‌های اجتماعی و پیامک‌ها دریافت نکنند و بر تلفن‌های همراه خود آنتی ویروس نصب کنند.

هیچ پیامکی با مضمون پرداخت قبض برق از طرف وزارت نیرو با سرشماره عددی برای کاربران ارسال نمی‌شود و هموطنان بدانند که پیامک‌ها با عنوان نام شرکت ها، سازمان ها، اداره‌ها و ... برایشان ارسال می‌شود.

مجرمان تحت عناوین و به بهانه‌های مختلف ثبت در سامانه ثنا، دریافت سهمیه سوخت، پرداخت قبوض، خرید‌های اینترنتی و ... سعی در کلاهبرداری از هموطنان دارند، لذا کاربران باید نکات امنیتی برای استفاده از فضای مجازی را در دستور کارشان قرار دهند.



پیشتر سرهنگ پاشایی معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا از کلاهبرداری مجرمان از بستر سامانه ثنا قوه قضاییه خبر داده بود که در این روش با فعال شدن سامانه ابلاغیات قضایی قوه قضائیه موسوم به سامانه ثنا، مجرمان سایبری با سوءاستفاده از مردم کلاهبرداری‌های زیادی را انجام می‌دهند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار